Ungt lederskap referanser

Ungt Lederskap gir deg hjelpemidler og «tvinger» deg til å jobbe med deg selv som leder. I tillegg får du tips og triks fra dyktige ledere.

Inger Lise

 

Ungt Lederskap har gjort meg mer bevisst på min indre sabotør. Jeg har tatt tak deler av livet som jeg ikke er fornøyd med og prøvd å sette ord på det jeg ikke kan gjøre noe med. I tillegg har jeg satt meg mål for året som kommer. Jeg har allerede anbefalt programmet til en venninne som trenger å få et spark bak og sette ord på hva hun vil med livet og karrieren sin.

Jenny Kushner

 

Jeg har allerede anbefalt det til andre, og beskrevet det som en gruppeprosess som gir deg mulighet til og utforske sider av deg som du aldri selv ville funnet frem til. Jeg har snakket mye om coaching – disse spørsmålene som får meg til å finne frem til svarene selv, uten å forstå det før det er over. Det har fascinert meg veldig.  Jeg har skrytt mye av foredragsholderne og temaene vi har vært innom.

Tonje Hjelmerud Sørdal

Google+