Digital Relasjonsledelse

Etter pandemien har livet endret det seg. For noen mer enn andre. Det som kommer til å endre seg for alltid, er måten vi jobber sammen på. Vi i Kontrast Coaching jobbet sammen med partnere og kunder med å utvikle ledelse for annerledestiden. Et viktig resultat av disse prosessene er metoden Digital Relasjonsledelse.

Digital Relasjonsledelse skal bidra til:

  • Treningsmetoder for utvikling av digital ledelse.
  • Trygghet på å lede til og fra hjemmekontoret.
  • Utvikling og Integrering av rutiner for digitalt samarbeid i team og organisasjon.

Det store puslespillet om ledelse må legges på nytt. God ledelse kommer aldri av seg selv, og i tiden vi er inne i så kreves det enda mer nysgjerrighet, mot og utholdenhet enn tidligere.

Tiden fremover kommer til å innebære mer hjemmekontor for mange organisasjoner. Med Digital Relasjonsledelse skal vi gi ledere trygghet og verktøy for å lede teamet sitt når de er mindre sammen enn tidligere. Siden april har vi trent seksti ledere fra ulike organisasjoner i metoden Digital Relasjonsledelse.

Vi tilbyr nå en webinarserie som skal gi deg som leder og din organisasjon et løft i den nye måten å jobbe på. Webinarserien vil både kjøres med åpen påmelding og som bedriftsinterne program.

Nye datoer kommer.  

Google+