Digital Relasjonsledelse

Når pandemien traff oss endret det livet for alle. For noen mer dramatisk enn andre. Det som kommer til å endre seg for alltid, er måten vi jobber sammen på. I løpet av våren har vi i Kontrast Coaching jobbet sammen med partnere og kunder med å utvikle ledelse for annerledestiden. Et viktig resultat av disse prosessene er metoden Digital Relasjonsledelse.

Digital Relasjonsledelse skal bidra til:

  • Treningsmetoder for utvikling av digital ledelse.
  • Trygghet på å lede til og fra hjemmekontoret.
  • Utvikling og Integrering av rutiner for digitalt samarbeid i team og organisasjon.

Det store puslespillet om ledelse må legges på nytt. God ledelse kommer aldri av seg selv, og i tiden vi er inne i så kreves det enda mer nysgjerrighet, mot og utholdenhet enn tidligere.

Tiden fremover kommer til å innebære mer hjemmekontor for mange organisasjoner. Med Digital Relasjonsledelse skal vi gi ledere trygghet og verktøy for å lede teamet sitt når de er mindre sammen enn tidligere. Siden april har vi trent seksti ledere fra ulike organisasjoner i metoden Digital Relasjonsledelse.

Vi tilbyr nå en webinarserie som skal gi deg som leder og din organisasjon et løft i den nye måten å jobbe på. Webinarserien vil både kjøres med åpen påmelding og som bedriftsinterne program.

Påmelding åpnet for webinarserie i september: 

Denne webinarserien består av tre digitale samlinger på to timer hver. I tillegg trenger deltagerne 2-3 timer til forberedelser mellom samlingene.

Første samling: 3. september kl. 09:00.

Andre samling: 10. september kl. 09:00.

Tredje samling 17. september kl. 09:00.

Pris kr. 6900,-.

Her finner du påmelding.

Det er kun et begrenset antall plasser med earlybirdpris, så vær kjapp!

Google+