For arbeidslivet

Kontrast Coaching kan bistå deg og din bedrift i å utvikle seg i den retningen dere ønsker. Vi har bred erfaring i å hjelpe organisasjoner som av en eller annen grunn står fast videre. I tillegg så er vi sterke på å hente ut det lille ekstra. Dette gjelder både på individuelt- og teamnivå.

 

Workshop: Presentasjons- og foredragsteknikk

superstjerner_ketil_hvindenbråten

Når du finner mer ro så blir det morsommere å stå foran folk og presentasjonene dine blir bedre.

Innhold

Heldags workshop med:

  • Inspirerende og variert faglig innhold
  • Praktiske øvelser med tilbakemelding
  • Relevante eksempler

Alle må presentere

I mange deler av arbeidslivet så blir en større og større del fokusert på presentasjoner og pitcher. I mange jobber så forventes det at vi skal kunne presentere både arbeidsgiveren vår og det vi jobber med i forskjellige sammenhenger. For de fleste av oss så skaper det en spenning som gjør at det kiler i magen og for ganske mange så oppleves det som stressende.

Ketil Hvindenbråten har over 20 års erfaring med å stå foran publikum. I tillegg har han 10 års erfaring med å trene artister, musikere, skuespillere og ledere i å levere best mulige sceneprestasjoner, presentasjoner, taler og salgspitcher.

Ønsker du at dine kolleger skal føle seg tryggere i presentasjonssituasjoner? Vil du at de skal ha det morsommere når de presenterer og dermed levere
salgspitcher i toppklasse?

Workshopen passer for 4-40 deltagere.

Kontakt Kontrast Coaching for mer informasjon.

 

Utviklingsprogram for daglig ledere

Innhold

6 måneders program over 30 timer som inneholder ledertrening, faglig oppdatering og mental trening.

Målgruppe

Daglig ledere og andre med stort individuelt ansvar i sin arbeidssituasjon. Programmet egner seg også godt for mellomledere som ønsker å ta steget til toppledernivå.

Kontakt Kontrast Coaching for mer informasjon.

 

Kurs: Min første lederjobb

Det å lede andre mennesker er spennende. En lederoppgave blir enklere og morsommere om den som skal ha oppgaven får trygghet og lederfaglig ballast. Vårt kurs bidrar til dette med solid faglighet og inspirerende innhold. Kurset har en praktisk tilnærming og deltagerne får god mulighet til å teste læringen i sitt daglige virke.

Kurset går over 4 heldagssamlinger og kan bestilles som bedriftsinternt kurs.

Temaer: Egen lederrolle, etikk,  selvledelse, medarbeiderutvikling.

Målgruppe

Kurset egner seg veldig godt for de som liten eller ingen ledererfaring og som har en jobb som innebærer å lede andre mennesker. Det passer også godt for de som ønsker seg en lederutfordring i fremtiden. Det kreves ingen spesiell forkunnskap for å delta på kurset.

 

 

Google+