De beste kortene ble klusset til

Skrevet den juni 27, 2016 de Ketils blogg

Blogginnlegget inneholder helt garantert reklame. 

Jeg jobber med en fantastisk ung kvinne. Jeg jobber med mange flotte folk, men denne gangen handler det om en av dem. Det handler om Line. Jeg har jobbet sammen med Line siden i fjor høst i en coachingprosess hvor vi møtes to ganger i måneden. Hun kom til meg for å utforske sin profesjonelle vei videre. Etter noen år hvor hovedfokus har vært småbarn er hun klar for å kaste seg ut i neste del av sin profesjonelle karriere.

Bare så det er sagt: Det er ikke vanlig at jeg forteller om de som jeg jobber med som coach, men jeg gjør et unntak nå, og Line ville gjerne at andre kunne få muligheten til å lære av hennes erfaringer. Det er henne dere skal takke for hennes åpenhet.

Line er et sjeldent kreativt og energisk menneske. Hennes skapende energi har satt spor over alt hvor hun har oppholdt seg. Når du setter deg for å nyte et måltid på noen av landets aller beste restauranter så kan det være Line som står bak designet av rommet du sitter i.

En gang vi møtes tidlig i februar hadde hun med en velbrukt kortstokk. «Hva er dette?» Jeg blir umiddelbart nysgjerrig. Hun gir meg fire kort, og forteller meg at det er de beste kortene hennes. Det er de fire høyeste kortene i stokken. Når jeg ser nærmere på dem så ser jeg at de er tegnet på med en svart fargestift.

 

Dette er de aller beste kortene dine. Hva har skjedd med dem?

De beste kortene ble ødelagt.

De beste kortene ble ødelagt.

 

«Det er helt krise i hoff-gjengen. Kongen har helt mistet PERSPEKTIVET, kanskje han aldri har hatt det? Esset har strandet i TÅKEHAVET, finner ikke retning og blir introvert i sitt eget landskap. Alt dette har gjort FRUEN sint, frustrert og destruktiv i sine handlinger. Knekten prøver febrilsk å se igjennom, men med SKYLAPPER ser han ikke så mye.» «Jeg klussa de til.» sier hun lavt. «Ja og hva nå?» Spørsmålet blir hengende lenge i luften. «Det skal jeg aldri gjøre igjen» Stemmen til Line er fortsatt lav, men den er bestemt. I fra hun begynte å tegne det svarte på kortene til hun kom for å møte meg hadde det skjedd noe. Hun hadde tatt en beslutning om å slutte å klusse til de beste kortene sine.

«Det beste er at det er i alle fall noe, de er der – her gjelder det bare og ENDRE status. Det finnes alltid HÅP!» Line sier det klart og tydelig: «Det finnes alltid HÅP!»

Det finnes alltid HÅP! Line reiste til Figgio og fikk de med på laget.

Det finnes alltid HÅP! Line reiste til Figgio og fikk de med på laget for å lage noe vakkert og unikt.

 

 

Vi hopper tre måneder frem. Kortene på Lines hånd har endret seg betraktelig. Hun har vært to uker hos Figgio og malt en eksklusiv serie middagstallerkener. 197 tallerkener, hver og en helt unik, og hver en med fantastiske fargespill. Kunstverk som kan brukes til noe av det aller beste som finnes, fellesskapet rundt et middagsbord med venner, familie, latter og sanselige opplevelser. Kort som var klusset til blir til utfoldelse av talent og de første produktene fra A.Line. Kort som er klusset til kan altså bli til stor suksess. Line har vist at det er mulig.

Du kan kjøpe noen av disse vakre tallerkenene. Se lenke over.

Du kan kjøpe noen av disse unike tallerkenene. Se lenke over.

Du kan få kontakt med Line for å kjøpe tallerkener via hennes Facebookside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google+