Om innlederne:

Ketil Hvindenbråten, Foto: Torstein Ihle

Ketil Hvindenbråten, Foto: Torstein Ihle

 

Ketil Hvindebråten
Ketil er festivalgründer og lederguru. Han har vært med å bygge opp Slottsfjell, en av Norges største musikkfestivaler. Det siste året har han startet musikkfestivalen Mablis i Stavanger, og planlegger oppstart av en ny musikkfestival i hjembyen sin Gjøvik. I tillegg driver han konsulentselskapet Kontrast Coaching. I denne virksomheten inspirerer han til lederskap, talentutvikling og bidrar til morsommere og bedre arbeidsplasser.
Ketil står bak ideen til Ungt Lederskap. Som faglig leder og coach i programmet er han oppgave å utfordre og inspirere dere til utvikling av eget lederskap.

 

 

 

Eyvind Brox
Eyvind er noe så sjeldent som økonom og musiker. Allerede tidlig i tenårene startet Eyvind sin musikkarriere sammen med andre talentfulle musikere fra Gjøvik og Toten. Etter å ha studert økonomi i Nederland ble han først økonomiansvarlig og så daglig leder på Blå. Han har gitt det fantastiske konserthuset ved Akerselva nye energi og struktur. Dette har bidratt til gode resultater både i programmet og regnskapet de siste årene.
I Ungt Lederskap skal Eyvind dele sine erfaringer om å ta mye ansvar som ung og fortelle om hva det i praksis innebærer å være daglig leder.

 

 

Les mer om ledertreningsprogrammet «Ungt lederskap» ved å lese denne artikkelen.

Google+