Ledertrening: Ungt lederskap

kurs-forsidebilde kopi

Få en god start som leder med dette skreddersydde programmet fra Kontrast Coaching.

Målgruppe: Studenter eller nyutdannede under 35 år som ønsker å knytte sin kunnskap med en lederrolle basert på trygghet og selvtillit. 

Ønsker du å bli leder, men kjenner at du trenger med ballast for å søke din første lederjobb? Eller kanskje du allerede har en lederjobb og skulle ønske at du følte mer trygghet i den?

Det er spennende å lede andre mennesker. En lederoppgave blir enklere og morsommere om den som skal ha oppgaven får trygghet og lederfaglig ballast. Vårt program bidrar til dette med solid faglighet og inspirerende innhold.

Ungt Lederskap er et lederutviklingsprogram som er skreddersydd for unge mennesker med lederambisjoner. Målsetningen til programmet er at du skal finne din måte å lede på. Alle mennesker er forskjellige og alle mennesker har sin egen måte å lede på. Vi skal hjelpe deg å finne ditt perspektiv. I tillegg skal vi bidra til å gjøre deg trygg og sikker i din rolle.

Ungt Lederskap er et program der du kan omdanne teoretisk kunnskap om organisasjon og ledelse til praktiske ledelsesverktøy.

Du vil møte en rekke spennende innledere som du finner oversikt over her.

5 samlinger som er spesialdesignet for å dyrke det beste i ditt lederskap;

23. september kl. 11:00-18:00
12. oktober kl. 18:00-21:00
26. oktober kl. 18:00-21:00
8. november kl. 18:00-21:00
25. november kl 11:00-18:00

Pris
Earlybird (før 08.09) 8000,-
Ordinær pris 9500,-
Deltageravgiften kan deles opp.

Meld deg på Ungt Lederskap her.

Mer informasjon under bildet.

10305968_10154965017780492_4260246855670144873_n

Høsten 2014 har programmet skapt stor begeistring hos deltagerne på første versjon i Oslo:

 

For meg handlet programmet om å pushe mine egne grenser, faktisk finne ut av hva de var. Jeg møtte andre i samme situasjon, men fra andre miljøer og med ulike utfordringer. For meg resulterte Ungt Lederskap i at jeg sa opp den jobben jeg hadde hatt i 5 år, og beveget meg over i noe helt nytt som jeg visste ikke ville være like stabilt som det jeg kom fra. Det skulle vise seg å være det viktigste jeg har gjort så langt i min karriere. Jeg måtte finne en måte å lede meg selv og stå i valget jeg hadde tatt, samtidig som jeg forlot alle de trygge rammene hjemme. Det var en berg- og dalbane, men jeg kom styrket ut av det og sitter igjen med erfaringer jeg aldri trodde jeg ville ha som 30-åring.

Isabella Manzi Rosenlund, prosjektleder, Gyro

 

Ungt Lederskap bidro til at jeg ble tryggere i min rolle som leder og kollega, og mer bevisst på hva jeg anser som gode verdier og godt lederskap. Jeg deltok i programmet med min ledergruppe og det største utbyttet vi fikk var som samlet gruppe. Vi ble enda bedre kjent gjennom tilbakemeldinger, refleksjon og latter. Dette var til stor nytte i vårt videre samarbeid, vi ble tryggere på hverandre og litt mer forberedt på de lederoppgavene vi hadde fremfor oss. Jeg anbefaler derfor Ungt Lederskap til alle som har lederverv, men også gjerne til lederteam og grupper som skal jobbe sammen over tid.

Kristine Sommerset Bjartnes, president, ISFiT

 

Fra første kursdag var det en opplevelse av tillit og trygghet. Dette har gjort det lett å lære. Innlederne har vært flotte å høre på og dyktige på sine felt. Jeg vil absolutt anbefale Ungt Lederskap!

Tale Støyva Skrunes

 

Ungt Lederskap er et variert program med levende eksempler på godt lederskap, samt et dypdykk i utfordringene som kommer med å være leder – både generelt og temaene deltagerne trenger eller ønsker å ta tak i. Det har bidratt stort til min personlige utvikling, og jeg vil absolutt anbefale det til andre.

Helge Brekke

 

 Se hva andre sier her. 

 

Ta kontakt for å booke programmet til din organisasjon. 

 

 

 

Google+